Trampoline in de tuin!
Geen categorie

Zie kies je een trampoline voor in je tuin!

Een trampoline in de tuin is de beste manier voor plezier dicht bij huis. Wanneer jouw kinderen lekker buiten willen spelen, kunnen ze gewoon in de tuin op de trampoline spelen. Het is een goede manier om alle energie even weg te springen en geweldig om er samen met vriendjes en vriendinnetjes op te spelen.

Wil jij een trampoline voor inde tuin aanschaffen? Lees dan gauw verder over alles wat je moet weten over het aanschaffen van een trampoline.

Trampoline ingraven of niet?

Er zijn zowel voors, als tegens voor het wel of niet ingraven van de trampoline. Qua veiligheid biedt een ingegraven trampoline iets meer veiligheid. Toch kunnen er ook flinke valpartijen ontstaan bij een ingegraven trampoline en heb je nooit de volle zekerheid van veiligheid. Je kunt jouw trampoline wel voorzien van een net, dit bevordert de veiligheid beter dan het wel of niet ingraven.

Natuurlijk is het ingraven van de trampoline ook een esthetische optie. Jouw uitzicht in de tuin wordt dan niet verpest door een grote trampoline. Voor het uitzicht in de tuin in ingraven de beste optie.

Een reden om de trampoline niet in te graven, is omdat je dan natuurlijk direct met een flink gat in de tuin zit. Zeker wanneer je maar voor een paar jaar een trampoline in de tuin wilt, kan dit een grote investering zijn voor jouw tuin.

Waar moet ik op letten?

Bij het aanschaffen van een trampoline moet je op enkele basisvoorwaarden letten.

Dit is allereerst natuurlijk de gewenste grootte van de trampoline. Welke grootte past het beste in jouw tuin en welke trampoline biedt het meeste plezier voor jouw gezin. Daarnaast moet je goed letten op de kwaliteit van een trampoline. Je kunt beter iets meer betalen voor betere kwaliteit, dan een goedkope trampoline die na een jaar al stuk is.


Je doet er goed aan om de reviews en ervaringen van klanten te lezen. Hoe ervaren zij de trampoline en zouden zij deze wel of niet aanbevelen?

Prijzen van trampolines

De prijzen voor trampolines variëren enorm. Dit heeft alles te maken met de grootte van een trampoline, het materiaal en de kwaliteit. Ook worden sommige trampolines met of zonder net geleverd. Voor €150,- kun je al een kleine trampoline in de tuin plaatsen.

Grotere trampolines van de beste kwaliteit kosten al gauw enkele honderden euro’s. Let ook goed op aanbiedingen, tijdens acties kun je voor een kleine prijs de beste trampolines aanschaffen.

Populairste trampolines

De populairste trampolines blijven toch altijd de grote ronde trampolines van 300cm of meer. Vandaag de dag is het vrijwel standaard om een net rondom de trampoline te plaatsen en de populairste trampoline merken verkopen deze standaard bij de trampoline.

En, welke trampoline ga jij aanschaffen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *